La Quadriga: un exemple per l’optimisme

D’acord que no tot són flors i violes, d’acord que és molt difícil obrir-se camí, i que cal debatre el futur i la utilitat de la carrera potser fins a l’exasperació. Però precisament perquè volem arribar a tenir un futur com a periodistes (qüestió clau del nostre web), posem en dubte la carrera. Veiem que fora d’aquí les coses no són fàcils. Però no ens esquinçarem els vestits, no, encara no ens ha vençut el pessimisme.

Saber que hi ha gent que ha passat per aquí i que se n’està sortint és una de les coses que ens dóna força per acabar la carrera. I vet aquí un exemple: el nostre ex company d’estudis Víctor Abásolo ha endegat amb un equip l’empresa d’edicions la Quadriga, que ofereix un servei editorial en producció de continguts per a tota mena de suports informatius i de difusió. A més a més, realitzen publicacions tant per entitats institucionals com per corporacions.

Com veiem, l’aposta de la Quadriga és valenta, se’n van sortint. És potser un dels molts exemples que ens demostren que és possible treballar de periodista. Si que cal pencar i tenir força creativa, ja ho sabem que no ens regalen res, però hi ha encara moltes coses a fer, hi ha motius per ser optimistes.

Top