Comunicadora per casualitat

Bibiana del Alcázar va estudiar ciències de la informació a la Universitat Autònoma de Barcelona i es va llicenciar el 1991. Ella sempre havia volgut ser arqueòloga però un caprici del destí va fer que a última hora i una mica per casualitat escollís la carrera que li definiria el seu futur: La Publicitat.  

 

Read more: Comunicadora per casualitat

Ignasi Fontvila, triomfador de la comunicació

Especialitzat en el naming, aquest publicista també té quelcom a dir sobre la comunicació Ignasi Fontvila és el soci fundador de Nameworks, empresa especialitzada en Naming. Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), ha recorregut un llarg camí fins a poder fundar la seva pròpia empresa de comunicació.

Read more: Ignasi Fontvila, triomfador de la comunicació

Benvinguts a Periodismeadebat.net

El naixement d'un projecte constructiu. Equip.

Read more: Benvinguts a Periodismeadebat.net

La Quadriga: un exemple per l’optimisme

D’acord que no tot són flors i violes, d’acord que és molt difícil obrir-se camí, i que cal debatre el futur i la utilitat de la carrera potser fins a l’exasperació. Però precisament perquè volem arribar a tenir un futur com a periodistes (qüestió clau del nostre web), posem en dubte la carrera. Veiem que fora d’aquí les coses no són fàcils. Però no ens esquinçarem els vestits, no, encara no ens ha vençut el pessimisme.

Read more: La Quadriga: un exemple per l’optimisme
Top